HSB Brf. Skotet

BRF SKOTET

ERIKSBERG, GÖTEBORG

Aktuellt

TV-strul

16:01 den 10 januari 2018 i Viktig Information

Vi har precis fått information om att vissa kan ha problem med sina tv-boxar. Telia har i vissa fall skickat ut nya till de som felanmält men Eltel, som installerat de nya switcharna, säger att det troligtvis beror på att de routrar som de ska byta ut mellan den 15-17 januari är flaskhalsen som skapar problem. Det är alltså apparaten som sitter i mediaskåpet och som fördelar ut tv/bredband/telefoni som inte klarar av den nya hastigheten, vilken är 250/100. Det är alltså inte säkert att en ny tv-box avhjälper problemet utan vi får vänta tills de bytt våra routrar. Observera att Eltel kommer att behöva komma in i varje lägenhet för att kunna byta ut den och detta görs mellan 15-17 januari, lappar om detta kommer att anslås i trapphusen i morgon 11/1 under eftermiddagen. Så länge går det alldeles utmärkt att titta på tv via telias app ”Play+” antingen via dator, mobil, padda eller smart TV. Alla kanaler finns i den med.

/Styrelsen Brf Skotet

Störningar på bredbandet och ny (Telia) utrustning i lägenheterna

16:01 den 4 januari 2018 i Nyheter Viktig Information

Eltel byter ut Telias bredbandsswitchar under måndagen den 8 januari. Arbetet görs i respektive el/tele-rum i källarna. Bredbandet kommer att försvinna och komma tillbaka en eller flera gånger under dagen.

Den 11 januari kommer Eltel att lappa om arbete som ska utföras inne i varje lägenhet, detta arbete kommer att utföras under 3 dagar; 15, 16 och 17 januari. Vilken dag de ska in i respektive hus samt kontaktperson hos Eltel kommer att framgå av deras informationslapp.

/Styrelsen Brf Skotet

Signalmatrosen nr 1 2017

14:03 den 2 mars 2017 i Nyheter Viktig Information

Nu har Signalmatrosen nr 1 2017 kommit ut i trappuppgångarna, och finns även här att ladda ner.

Signalmatros nr 1 2017

Äldre inlägg